A Bernstein AG 2006-ban alapította meg magyarországi leányvállalatát, a Bernstein Kft-t, budapesti székhellyel a Bernstein szenzorok és kapcsolók magyarországi gyártása céljából.
Cégünk jelenleg mintegy 180 főt foglalkoztat Budapesti telephelyén. Magyarországon egy telephellyel működünk, ezáltal működésünk belső logisztikai többletköltségektől mentes, jól áttekinthető és hatékony. Minőségbiztosítási rendszerünk ISO 9001:2008 szerint tanúsított. Fő termékeink elektronikus érzékelők és elektromechanikus kapcsolók. Vállalatunknál megvalósuló folyamatos minőségi és technikai fejlesztés következtében az elmúlt évek során bővült a termékpaletta, és ezzel párhuzamosan a rendelésállomány is.Gyártásunkban a termékek sokszínűsége a jellemző. Főbb termékeink: a kapacitív, az induktív, optikai és a mágneses szenzorok, mechanikus működtetésű biztonsági kapcsolók, és folyadékszint érzékelők. A termékpaletta sokszínűségéhez párosul a gyártási eszközök széles köre. Többek között lézerfénnyel működő precíziós vágó és feliratozó gépeket, műgyanta kiöntő gépeket, tasakozó gépeket, címkenyomtató gépeket, UV megvilágítót, pneumatikus és elektromos csavarozókat, kézi forrasztó állomásokat, és mechanikai megmunkáló eszközöket továbbá speciális, egyedi fejlesztésű mérő és vizsgáló berendezéseket alkalmazunk gyártási tevékenységünk során. Eszköz állományunk az utóbbi években kábelkonfekcionáló berendezésekkel és egy automata összeszerelő sorral bővült.

Gyártásunkat rugalmasan, a vevői igényeket szem előtt tartva szervezzük, kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy kifogástalan minőségben, határidőre elkészítsük a vevői megrendelések által meghatározott termékeket.

Sikereinkhez nagymértékben hozzájárul munkatársaink tudása, tapasztalata és elkötelezett igyekezete, melyet nagyra értékelünk. Cégünk vezetése folyamatosan törekszik arra, hogy tapasztalt munkatársainkat kellően motiváló módon, hosszú távon alkalmazhassuk.